Izvor: Nezavisne Novine, 10.Avg.2017, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo pacijent na niškom aerodromu

NIŠ - Pacijent koji je trebalo da bude transportovan iz Niša u Frankfurt specijalnim medicinskim letom preminuo je na niškom aerodromu oko 15.00 sati, potvrđeno je Tanjugu na aerodromu "Konstantin Veliki" u Nišu.

Policija je izašla na uviđaj, kao i ekipa Hitne pomoći, koja je konstatovala smrt.

Kako prenose mediji, riječ je o njemačkom državljaninu srpskog porijekla (73), koji je zbog zdravstvenih tegoba bio u Sokobanji, ali je, nakon što mu je pozlilo, prebačen u Klinicki centar u Nišu.

Specijalni avion kojim je trebalo da bude transportovan je sletio u Niš, ali mu se stanje pogoršalo, pa je preminuo.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Nije dočekao let: Pacijent umro na aerodromu

Izvor: Mondo, 10.Avg.2017

Pacijent koji je trebalo da bude transportovan iz Niša u Frankfurt specijalnim medicinskim letom preminuo je na niškom aerodromu oko 15.00 sati, potvrđeno je na aerodromu "Konstantin Veliki" u Nišu...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Policija je izašla na uviđaj, kao i ekipa Hitne pomoći, koja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.