Preminula jedna osoba, na bolničkom liječenju 43 pacijenta

Izvor: SandzakPress.net, 05.Avg.2020, 15:12

Preminula jedna osoba, na bolničkom liječenju 43 pacijenta

U protekla 24 sata, kako je saopšteno iz Štaba za vanredne situacije, u Regionalnom kovid centru Novi Pazar preminula je jedna osoba a na odjeljenjima su smještena 43 pacijenta. Od ukupnog broja smještenih jedna osoba prikačena je na respirator a dve osobe primaju kiseonik uz pomoć high flow uređaja. Tokom proteklog dana na bolničkom liječenju zadržano je 6 pacijenata a njih dvanaest je otpušteno iz bolnice. U Covid ambulanti Doma zdravlja zabeleženo je 149 javljanja pacijenata, od >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << tog broja njih 42 zbog simptoma koronavirusa javilo se prvi put, a obavljeno je 107 kontrolnih pregleda. Obavljeno je i 65 testiranja brzim tetsom, a 36 uzoraka je bilo pozitivno. RTVNP The post Preminula jedna osoba, na bolničkom liječenju 43 pacijenta appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Još jedna žrtva kovida, opada broj hospitalizovanih

Izvor: SandzakPress.net, 06.Avg.2020, 13:28

Tokom poslednja 24 sata u Opštoj bolnici u Novom Pazaru preminula je jedna osoba od posledica izazvanih kovidom19, a trenutno su 34 pacijenta na lečenju u toj zdravstvenoj ustanovi, saopštio je danas Štab za vanredne situacije. Na respiratoru je jedan pacijent, dok ih je dvoje na haj-flou (High Flow)...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.