Premijerka sutra na komemoraciji u Jajincima

Izvor: B92, 03.Okt.2020, 12:52

Premijerka sutra na komemoraciji u Jajincima

Beograd -- Premijerka Ana Brnabić predvodiće sutra komemorativnu svečanost povodom Dana sećanja na stradanje Srba, Roma i Jevreja u Jajincima, u Drugom svetskom ratu.

Komemoracija počinje u 11 sati u Spomen-parku "Jajinci“, kod Spomenika žrtvama tog zloglasnog stratišta u Beogradu.

Nakon ceremonije polaganja venaca, skupu će se obratiti premijerka Brnabić i predsednik Udruženja "Jasenovac“ koji je preživeo ustaški logor Milinko Čekić, saopšteno je iz kabineta predsednice Vlade.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brnabić: Srbija je zemlja pobednik, plamen slobode živi večno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2020, 01:21

Braneći nezavisnost, slobodu i interese Srbije, sledimo primere predaka i ispisujemo još jedno poglavlje u slobodarskoj istoriji naše zemlje, poručila je danas predsednica Vlade Ana Brnabić na obeležavanju Dana sećanja na stradanje Srba, Roma i Jevreja u Jajincima...Premijerka je navela da otvaramo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.