Premijera komada Bajkoholik u Kući kralja Petra

Izvor: Blic, 01.Jul.2014, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera komada "Bajkoholik" u Kući kralja Petra

Predstava "Bajkoholik", po tekstu Milene Đorđević i u režiji Milana Kovačevića, premijerno će biti izvedena u subotu, 5. jula, u Kući kralja Petra. Predstava je namenjena samo za 20 gledalaca po izvođenju. Predstava "Bajkoholik" premijerno će biti izvedena u subotu, 5. jula, u Kući kralja Petra

“Bajkoholik" je predstava o traganju za srećom i unutrašnjim mirom kroz razotkrivanje sopstvene duše.

Dve klijentkinje, terapeutkinja i njen supervizor prepuštaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se čudesnom svetu bajki koje su voleli u detinjstvu i bivaju upleteni u mrežu neobičnih međuljudskih odnosa.

- Predstava se na neobičan način bavi pričama, bajkama i scenarijima iz detinjstva koje su nas na razne načine odredile kao osobe. Gledalac će u prolasku kroz razne nivoe svesti likova imati priliku da prošeta i kroz samu Kuću kralja Petra u kojoj se odigrava komad - navode organizatori.

U predstavi igraju: Zorana Bećić, Milena Đorđević, Maja Rančić i Milan Kovačević.

Predstava će premijerno biti odigrana u subotu, 5. jula, od 20 i 22 sata. Reprize predstave zakazane su za 6. i 8. jul, takođe u terminima od 20 i 22 sata.

"Bajkoholik" je namenjena samo za 20 gledalaca po izvođenju, a ulaznice se mogu kupiti u Kući kralja Petra uoči izvođenja.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.