Premijera filma Tron Legasi uz seksi androide

Izvor: Blic, 12.Dec.2010, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera filma "Tron Legasi" uz seksi androide

Novi "Diznijev" naučno'fantastični film "Tron Legasi" premijerno je prikazan sinoć u Los Anđelesu, a na crvenom tepihu je zablistala glavna glumica Olivija Vajld.

Avanturistički naučno-fantastični film "Tron Legasi" debitanstno je ostvarenje reditelja Jozefa Kosinskog, a glavne uloge poverene su Oliviji Vajld, Džefu Bridžisu i Geretu Hedlundu.

Radnja filma prati mladića Sema Flina, koji pokušavajući da dokuči tajnu nestanka svog oca, biva uvučen u isti svet >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << opasnih kompjuterskih programa i gladijatorskih igara, u kome njegov otac živi poslednjih 25 godina.

Popularna glumica Olivija Vajld, koju publika najbolje poznaje kao doktorku Remi iz serije "Doktor Haus", na premijeri se pojavila u pripijenoj zlatnoj haljini sa izazovnim dekolteom, na oduševljenje muškog dela publike.

Posebna zanimljivost na premijeri bile su i horde zgodnih androida, odnosno hostesa koje su bile očučene u uske srebrne kombinezone. Pogledajte fotogaleriju!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.