Izvor: Beta, 27.Feb.2016, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer će posetiti Kosovo u narednih 20 dana

Premijer Srbije Aleksandar Vučić obići će u narednih 20 dana srpske sredine na Kosovu i Metohiji, izjavio je u subotu uveče direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić.Premijer će obići srpske sredine i severno i južno od Ibra i razgovarati sa srpskim narodom, rekao je Djurić na RTS-u.On je dodao da je situacija južno od Ibra složena, i da je stoga neophodna podrška i solidarnost.Premijer je, kako su ranije najavljivali neki mediji, sutra trebalo da poseti sever Kosova.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Premijer će posetiti Kosovo u narednih 20 dana"

Izvor: B92, 27.Feb.2016

Premijer Aleksandar Vučić obićiće u narednih 20 dana spske sredine na KiM, izjavio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić..."Premijer će obići srpske sredine i severno i južno od Ibra, i razgovarati sa srpskim narodom", rekao je Đurić na RTS-u...On je dodao da je situacija...

Nastavak na B92...

Vučić ide na Kosovo

Izvor: Mondo, 27.Feb.2016

Premijer Srbije Aleksandar Vučić obićiće u narednih 20 dana spske sredine na Kosovu i Metohiji, izjavio je večeras direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.