Premijer Hrvatske Zoran Milanović danas u Mostaru

Izvor: Blic, 09.Feb.2014, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer Hrvatske Zoran Milanović danas u Mostaru

Predsednik vlade Hrvatske Zoran Milanović boraviće danas u Mostaru, saopšteno je jutros iz Vlade u Zagrebu.

Milanović će se u podne sastati s predsedavajućim Saveta ministara BiH Vjekoslavom Bevandom, a potom je predviđen obilazak zgrade Vlade Hercegovačkog-neretvanskog kantona koja je oštećena u demonstracijama, a zatim i konferencija za novinare.

Drugi detalji susreta nisu saopšteni, ali se pretpostavlja da su poslednja dešavanja u BiH povod za odlazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << hrvatskog premijera u Mostar.

Predsednik Hrvatske Ivo Josipović izjavio je juče u Sočiju, povodom nereda u BiH, da je potrebno da se svi društveni problemi u toj zemlji rešavaju u okviru demokratskih institucija.

Na smirivanje situacije u BiH pozvala je juče i prva potpredsednica Vlade i ministarka spoljnih poslova Hrvatske Vesna Pusić.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.