Prema Crnom moru krenulo 15 brodova Kaspijske flotile

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2021, 13:27

Prema Crnom moru krenulo 15 brodova Kaspijske flotile

Rusija je uputila 15 ratnih brodova i plovila Kaspijske flotile u Crno more, saopštila je danas pres služba Južnog vojnog okruga.

Navedeno je da, u okviru provere za zimski period obuke, 15 brodova Kaspijske flotile, uključujući tri artiljerijska i osam desantnih čamaca, kao i brodova za podršku, vrše međuflotni prelaz iz Kaspijskog u Crno more, prenosi Sputnjik.

Kako se dodaje, provera trupa Južnog vojnog okruga za zimski period obuke vrši se prema utvrđenom planu obuke trupa za ovu godinu i ima za cilj povećanje nivoa borbene i operativne spremnosti snaga vojnog okruga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Petnaest brodova Kaspijske flotile krenulo prema Crnom moru

Izvor: B92, 13.Apr.2021

Rusija je uputila 15 ratnih brodova i plovila Kaspijske flotile u Crno more, saopštila je pres-služba Južnog vojnog okruga..."U okviru provere za zimski period obuke, 15 brodova Kaspijske flotile, uključujući tri artiljerijska i osam desantnih čamaca, kao i brodova za podršku, vrše međuflotni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.