Prelistavanje: Promenjen format i poruka ministara VIDEO

Izvor: B92, 31.Avg.2019, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prelistavanje: Promenjen format i poruka ministara VIDEO

Žarko Rakić, v.d. glavnog i odgovornog urednika "Politike" i Dragan Blagojević, dopisnik Bete iz Brisela prelistavali su štampu u studiju TV Prva.

"Evropska unija je bila garant Briselskog sporazuma i one stavke – Zajednica srpskih opština. Niko to više ne spominje. To jedino spominju Amerikanci i to je zanimljivo", istakao je za TV Prva Dragan Blagojević, dopisnik Bete iz Brisela.

Žarko Rakić, v.d. glavnog i odgovornog urednika "Politike" kaže za TV Prva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da mi treba da sedimo na srpskoj stolici i da gledamo šta je naš interes, dodavši da se menja retorika i ponašanje Brisela.

"Srbija još nije ni na pola puta do Brisela. Od onih poglavlja, ni polovina nisu otvorena. Pitanje je da li da beskrajno čekamo da uđemo u EU ili da u međuvremenu probamo da razvijemo Srbiju i da biramo partnere koji su spremni da sa nama sarađuju", istakao je Rakić.

Opširnije u video-prilogu:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.