Preliminarni rezultati male mature

Izvor: Studio B, 21.Jun.2013, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preliminarni rezultati male mature

Danas su objavljeni preliminarni rezultati male mature, dok će konačni biti istaknuti na oglasnim tablama u utorak 25. juna.

Upis đaka u prvom roku je 8. i 9. jula, a ministarstvo prosvete i obrazovanja objavilo je na svom sajtu da su promenjeni nazivi pojedinih profila, o čemu se roditelji mogu informisati na sajtu ministarstva.

U isto vreme, direktor policije Milorad Veljović kaže da se, na osnovu krivične prijave

Ministarstva prosvete, ispituju navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << o neregularnostima sa testom iz matematike. Veljović je objasnio da ne može da govoriti o detaljima u vezi sa tim slučajem, kao i da će policija izdati saopštenje čim završi sve provere.

Forum beogradskih gimnazija saopštio je da su se stekli svi uslovi da se poništi završni

ispit iz srpskog i matematike za osnovce. Kako se navodi u saopštenju, to se mora učiniti hitno, da objavljivanje rezultata testova ne bi izazvalo kontra reakciju dela roditelja čija su deca bila uspešna.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.