Izvor: Blic, 21.Okt.2009, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekršio 15 zakona za deset minuta

Jedan vozač u Švajcarskoj prekršio je čak 15 saobraćajnih zakona za samo deset minuta, čime je postao neslavni rekorder po broju prekršaja u ovoj zemlji, piše BBC.

Četrdesetsedmogodišnji vozač je prvo prošao pored neobeleženog policijskog vozila brzinom od 160 kilometara na čas i to po kišnom vremenu, zbog čega je zamalo udario u vozilo ispred sebe.

Saobraćajni prestupnik je kažnjen zbog prebrze vožnje, nepažljivog rukovanja vozilom, prolaska kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << crveno svetlo na nekoliko semafora, kao i zbog prolaska pored policijskog vozila bez zaustavljanja.

Kada ga je policija konačno zaustavila, pao je i na alko testu.

Neimenovanom vozaču, koji živi nedaleko od Ciriha, verovatno će biti privremeno oduzela vozačka dozvola, a možda će ići i u zatvor, ako tako sud odluči.

Portparol lokalne policije je rekao za BBC da do sada nije video ovako ozbiljan slučaj kršenja saobraćajnih propisa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.