Izvor: Danas, 23.Dec.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekrečeno sedam grafita mržnje

"Anti-grafiti jedinica" javno-komunalnog preduzeća "Gradsko zelenilo" prekrečila je juče sedam grafita mržnje na tri lokacije u gradu: u ulicama Katarine Ivanović, Nikole Kočiša i Takovskoj. Od sedam grafita, u šest slučajeva radilo se o kukastim krstovima, dok je na zgradi u ulici Nikole Kočiša bio uvredljiv natpis na račun narodne poslanice Aleksandre Jerkov.

U saopštenju ovog preduzeća se ističe da će "Gradsko zelenilo" i u narednom periodu nastaviti borbu za >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << lepši i tolerantniji Novi Sad. "S obzirom na to da nam uskoro sledi predizborna kampanja za pokrajinske i lokalne izbore, koristimo priliku da još jednom apelujemo na sve političke stranke, pokrete i organizacije u gradu da utiču na članstvo i simpatizere da se uzdrže od ispisivanja grafita, kao i lepljenja plakata tamo gde im nije mesto", apeluju iz "Gradskog zelenila".

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.