Preko trnja do zvijezda (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2016, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preko trnja do zvijezda (FOTO)

Kako danas uživaju u nevjerovatnom glamuru, teško je zamisliti da su se ove zvijezde ikada mučile sa novcem. Ne samo da jesu, već su bile na ulici. Bukvalno. Na putu do svojih rskošnih vila i slave, nekada davno ove zvijezde bile su beskućnici.

ŠANIJA TVEJN

Šanijini roditelji imali su burnu vezu koja se samo pogoršala kada su osiromašili. Njena majka je 1979. godine uzela svojih četvoro djece i odvezla se sa njima u Toronto, u sklonište za beskućnike. Šanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je tada imala 14 godina.

KARMEN ELEKTRA

 Karmen Elektra priznala je u jednom intervjuu iz 2009. godine da je ostala bez krova nad glavnom nakon što joj je tadašnji momak  ukrao svu ušteđevinu i pobjegao.

- Sjela sam na klupu u parku i plakala zato što sam dopustila da budem nasamarena - priznala je Elektra koja je tada imala dvadesetek godina.

DŽENIFER LOPEZ

Dženifer Lopez je bila beskućnik sa svojih 18 godina, jer njeni rositelji nisu podržavali njenu želju da se okuša u Holivudu.

- Majka i ja smo se posvađale. Nisam željela da idem na koledž, nego da igram. Spavala sam na sofi u studiju za ples. Bila sam bez kuće, ali sam joj rekla da to moram da uradim. Nekoliko mjeseci kasnije dobila sam posao igračice u Evropi - ispričala je Dženifer.

HILARI SVONK

Hilari je živjela u kamp-prikolici sve dok kao petnaestogodišnjakinja nije otišla u Los Anđeles sa majkom da okuša sreću u glumi. Na audicije se javljala telefonirajući iz govornica sve dok nije dobila neke manje uloge.

 KELI KLARKSON

 Poslije požara u kojem joj je izgorio stan, Keli je ostala bez krova nad glavom. Sa tadašnjom cimerkom spavala u kolima na parkingu i povremeno u skloništu. Sreća je pogledala pa danas iza sebe ima uspešnu karijeru započetu pobedom u "Američkom Idolu" i Gremi nagradu.

 HALI BERI

Danas jedna od najlepših i najuspešnijih holivudskih zvijezda, Hali Beri, živela je u skloništu za beskućnike u svojoj 21. godini. Iako se njena majka protivila, Hale nije odustajala od svoje namjere da postane poznata u Holivudu.

- Nakon mjsec-dva, ostala sam bez novca i pozvala je i teška srca je pitala da mi pošalje novac, ali ona je odbila – rekla mi je ili da se snađem ili da se vratim kući. Bila sam mnogo ljuta. Nismo pričale godinu dana nakon toga - ispričala je Hali

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.