Prekinuto suđenje Miki Aleksiću: Stigla dojava o bombi

Izvor: B92, 23.Jun.2022, 11:53

Prekinuto suđenje Miki Aleksiću: Stigla dojava o bombi

Vlasnik škole glume Miroslav Aleksić, danas je u Viši sud u Beogradu nastavio da iznosi svoju odbranu, koja je prekinuta zbog dojave o bombi.

Aleksić je optužen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole.

Mika je bio vidno iznerviran zbog toga, jer je bio i zamahu odgovaranja na optužbe Ive Ilinčić.

Aleksić je jutros zajedno sa advokatom i suprugom stigao u zgradu Palate pravde, a ispred su ga, kao i prethodni put, sačekali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << aktivisti sa transparentima na kojima piše "Pravda za žrtve, kazna za počinioce" i "Verujemo Mileni Radulović".

On je u sud stigao sa slobode, pošto mu je 10. marta ukinut kućni pritvor u kom je bio od 10. septembra prošle godine.

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara prošle godine i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor, nakon čega mu je 10. marta ukinut i kućni pritvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dojava o bombi u Palati pravde: Prekinuto suđenje Miroslavu Aleksiću

Izvor: Danas, 23.Jun.2022

Dojava o bombi stigla je na adresu Višeg suda u Beogradu, a zbog toga je prekinuto suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, koji je iznosio odbranu zbog optužbi za više silovanja i polnih uznemiravanja svojih polaznica.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.