Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2016, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljena Sberbank platna pika kartica

BANJALUKA - Sberbank Banjaluka prestavila je juče novu revolving Sberbank platnu pika karticu, koja će krajnjem korisniku pružiti daleko veće pogodnosti od dosadašnjih kartica.

Ova kartica omogućiće kupovinu i do 10 rata, bez kamata i naknada, kod partnera: "Konzum", "Mondiana", "Beautique" i "Intersport".

Sandro Mihajlović, izvršni direktor Sberbank Banjaluka, kazao je da je kartica po svojim karakteristikama jedinstvena na tržištu, a moći će se koristiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << po cijelom svijetu.

"Svojim klijentima nudimo proizvod koji je kreiran kako bi zadovoljio sve njihove finansijske potrebe", dodao je Mihajlović.

Boris Barić, direktor "Super kartice", istakao je da će Sberbank pika kartica sadašnjim, ali i budućim klijentima omogućiti podizanja gotovine i plaćanje, uz ostvarivanje dodatnih beneficija.

"Svaka transakcija Sberbank platnom pika karticom korisnicima će donositi duple bodove tako da će predstavljati najpoželjnije sredstvo plaćanja na prodajnim mjestima partnera pika kartica programa lojalnosti", kazao je Barić.

Jasmin Spahić, izvršni direktor Sberbank BiH, kazao je da su pažljivo birali vrijednosti Sberbank platne kartice sa željom da je učine nezaobilaznim dijelom novčanika svakog bh. građanina.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.