Predstava Petar Pan besplatno za decu u brejk parku

Izvor: Blic, 16.Avg.2011, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava "Petar Pan" besplatno za decu u brejk parku

Pozorišna predstava „Petar Pan“, u izvođenju pozorištaonice „Una Saga Serbica“, biće održana sutra od 18 sati, u brejk parku "Delta sitija". Ulaz na predstavu je besplatan.

Priča je napisana po romanu Džejmsa Metjua Barija, i govori o uzbudljivim avanturama dečaka Petra Pana u magičnoj zemlji Nedođiji.

Najmlađi posetioci brejk parka uživaće u zanimljivim scenama koje obiluju akrobacijama, scenama mačevanja kao i u nizu komičnih situacija u koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << upada glavni junak.

Predstava će se igrati uz muziku specijalno napisanu za istoimeni balet.

Nakon predstave, mališani će moći da se druže sa animatorima studija "Čigra”, koji će i ovog puta osmisliti zanimljive i edukativne igre.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petar Pan u Delta City break parku

Izvor: Story, 16.Avg.2011

Pozorišna predstava Petar Pan, u izvođenju Una Saga Serbica biće održana u sredu 17. avgusta u 18 časova u Delta City Break parku

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.