Predsednik sindikata Sloga u Parking servisu pokušao da se zapali

Izvor: Danas, 14.Okt.2019, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik sindikata Sloga u Parking servisu pokušao da se zapali

Predsednik sindikata Sloga u JKP Parking servis Beograd Dragan Ljubić pokušao je danas oko 10 časova u znak protesta da se zapali kod prostorija tog preduzeća na Mostarskoj petlji u Beogradu, saopštio je taj sindikat. Članak Predsednik sindikata Sloga u Parking servisu pokušao da se zapali se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik sindikata Sloga hteo da se zapali

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2019

Predsednik sindikata Sloga u JKP "Parking servis Beograd" Dragan Ljubić pokušao je danas oko 10 časova da se samozapali kod prostorija tog preduzeća na Mostarskoj petlji, u znak protesta zbog toga što se članovima tog sindikata preti da moraju da se iščlane iz Sloge ukoliko žele da zadrže posao...Ljubića...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.