Predsednik o opoziciji: Ako krenu u nasilje odgovaraće

Izvor: Mondo, 06.Dec.2018, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik o opoziciji: Ako krenu u nasilje odgovaraće

Savez za Srbiju je najavio protestnu šetnju za subotu, 8.decembar, a predsednik Aleksandar Vučić je danas povodom toga izjavio - ako krenu u nasilje, odgovaraće.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Srbije rekao je da opozicija može da organizuje proteste i šetnje na ulicama, koliko hoće, ali da "nikoga tući neće".

"Oni da šetaju mogu 300 godina i lepo je dok šetaju. Biće više prodatih Koka Kola, piva, kokica, za koje se plaća PDV, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a ako bilo ko krene u nasilje, nasilja neće biti", rekao je Vučić gostujući na TV Pink osvrnuvši se na za subotu najavljenu protestnu šetnju.

Najavio je da neće da ih prima, jer neće da sluša gluposti.

"Nisam veliki lider kao Makron. Nemam vremena za gluposti. Ja moram da radim svoj posao. Da se dodvoravam, ulizujem neću",  naglasio je Vučić.

Istakao je da će ako krenu u nasilje za to odgovarati.

"Da šetate možete sto miliona godina. Nemam problem sa šetnjama. Baš me briga da li vas je hiljadu ili milion. Policije neće biti. Zaustavljajte saobraćaj, maltretirajte ljude, ali ako počnete da bijete to neće biti dozvoljeno" , kazao je Vučić dodajući da je to demokratija na delu.

On je, na konstataciju da je opozicija videla proteste u Francuskoj, pa sada organizuje šetnju u Beogradu, odgovorio "videla žaba da se konj potkiva, pa bi i ona da se potkiva".

"Neće tući nikoga. Ne zato što oni neće, već što im neko neće dozvoliti",  zaključio je Vučić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.