Izvor: RTS, 31.Jul.2022, 08:17

Predsednik Vučić obraća se javnosti u 11 časova

Predsesnik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti danas u 11 časova.
Predsednik Vučić se u subotu sastao sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije, a povodom stupanja na snagu mera u vezi sa preregistracijom i izlazno-ulaznim dokumentima koje je najavio premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti.
Šef srpske diplomatije i funkcioner SNS >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nikola Selaković, nakon sednice Predsedništva SNS je novinarima rekao da Albanci na KiM spremaju "pakao" i da se tim povodom predsednik Vučić sastaje sa Srbima iz Pokrajine, koji dolaze u situaciju koja je, kako je rekao, izuzetno nezgodna i kulminira iz časa u čas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić zabrinut – situacija dovedena do usijanja: "Molim Albance, ili..."

Izvor: B92, 31.Jul.2022

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti iz zgrade Predsedništva na Andrićevom vencu...Vučić je na samom početku rekao da je situacija veoma komplikovana i teška za naš narod i da to traje decenijama...Situacija, kako kaže, nikad nije bila složenija nego danas..."Prištinski...

Nastavak na B92...

Vučić: Priština nameće ljudima sa severa Kosova stvari na koje nema pravo

Izvor: Danas, 31.Jul.2022

Uprkos potpisanim sporazumima, vlast iz Prištine nameće stvari na koje nema pravo, pre svega narodu na severu Kosova, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u današnjem obraćanju javnosti.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.