Izvor: Southeast European Times, 14.Jun.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik MKSJ-a Robinson obilazi zapadni Balkan

14/06/2009

ZAGREB, Hrvatska -- Patrik Robinson, predsednik Haškog tribunala za ratne zločine doputovao je u petak (12. jun) u Hrvatsku. On se nalazi na turneji po zemljama zapadnog Balkana tokom koje će, kako je planirano, posetititi i Bosnu i Hercegovinu (BiH) i Sloveniju. To je Robinsonova prva poseta regionu od njegovog imenovanja u novembru 2008. godine.

Šef MKSJ sastaće se sa zvaničnicima vlada, predstavnicima pravosuđa i udruženjima žrtava u tri zemlje. U subotu, on je govorio na konferenciji u Dubrovniku o saradnji između tribunala i zemalja bivše Jugoslavije. (DPA - 13/06/09, HINA, STA, AFP - 12/06/09)

Nastavak na Southeast European Times...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Southeast European Times. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Southeast European Times. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.