Predsednica Litvanije pridružila se navijačima u Areni

Izvor: N1 televizija, 20.Maj.2018, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednica Litvanije pridružila se navijačima u Areni

Predsednica Litvanije Dalija Gribauskaite pridružila se navijačima Žalgirisa u “Štark areni” uoči utakmice za treće mesto Fajnal fora Evrolige protiv CSKA iz Moskve.

Ona je u Arenu došla dvadesetak minuta pre utakmice za treće mesto, a navijači Žalgirisa dočekali su je gromoglasnim aplauzom i uzvicima "Litvanija, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Litvanija".

Gribauskaite već tri dana boravi u Srbiji, a tokom svoje posete susrela se i sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Utakmica za treće mesto između Žalgirisa i CSKA iz Moskve počela je u 17 časova u “Štark areni”.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Arena" će i večeras biti obojena u žuto! (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2018

Na osnovu onoga što se moglo videti pred sam početak utakmice za treće mesto, stiče se utisak da će Fenerbahče večeras igrati "na domaćem terenu"...Sve oči ljubitelja košarke iz Evrope uprte su večeras u Beograd i "Štark Arenu" gde će biti odigrane poslednje dve utakmice završnog turnira...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.