Predsednica EK: Postignut cilj o 70 odsto vakcinisanih u EU

Izvor: Beta, 27.Jul.2021, 10:47

Predsednica EK: Postignut cilj o 70 odsto vakcinisanih u EU

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen objavila je da je danas dostignut cilj o 70 odsto vakcinisanih odraslih gradjana u Evropskoj uniji i pozvala sve koji imaju priliku da se vakcinišu radi vlastitog zdravlja i zaštite drugih."Naš je cilj bio zaštititi u julu 70 odsto odraslih u Evropskoj uniji s najmanje jednom dozom. Danas smo postigli taj cilj, a 57 posto odraslih potpuno je vakcinisano", izjavila je predsednica Komisije.Fon der Lajen je istakla da treba nastaviti s naporima i vakcinisati što je moguće više ljudi, prenosi Hina."Delta soj je vrlo opasan. Stoga pozivam sve koji imaju priliku da se vakcinišu. Radi vlastitog zdravlja i zaštite drugih", rekla je ona i dodala da će EU i dalje obezbedjivati dovoljnu količinu vakcina.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednica EK: Postignut cilj od 70 odsto vakcinisanih u EU

Izvor: Danas, 27.Jul.2021

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen objavila je da je danas dostignut cilj o 70 odsto vakcinisanih odraslih građana u Evropskoj uniji i pozvala sve koji imaju priliku da se vakcinišu radi vlastitog zdravlja i zaštite drugih.

Nastavak na Danas...

Predsednica EK: Postignut cilj od 70 odsto vakcinisanih u EU

Izvor: OkRadio.rs, 27.Jul.2021

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen objavila je da je danas dostignut cilj o 70 odsto vakcinisanih odraslih građana u Evropskoj uniji i pozvala sve koji imaju priliku da se vakcinišu radi vlastitog zdravlja i zaštite drugih. „Naš je cilj bio zaštititi u julu 70 odsto odraslih u...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.