Predloženo ukidanje vanredne situacije, 33 žrtve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2014, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predloženo ukidanje vanredne situacije, 33 žrtve

Republički štab za vanredne situacije predložio je danas Vladi Srbije da ukine vanrednu situaciju na teritoriji cele Republike, a zadrži je na području dva grada i 16 opština gde je situacija sa poplavama najteža. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanmović je rekao da su na teritoriji Srbije pronađeno 33 žrtve, najmanje 13 utopljenika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ukida se vanredna situacija u Srbiji, 33 žrtve poplava

Izvor: NaDlanu.com, 23.Maj.2014

Na sednici Republičkog štaba za vanredne situacije, doneta je odluka da se predloži Vladi Srbije da ukine vanrednu situaciju na teritoriji cele zemlje ..Sednica Republičkog štaba za vanredne situacije počela je u zgradi Vlade Srbije. Na njoj je predloženo da se ukine vanredna situacija u Srbiji...Na...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.