Izvor: Danas, 06.Maj.2013, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predloženo oduzimanje licenci za 20 agencija

Turistička inspekcija podnela je od početka godine ukupno 20 predloga za oduzimanje licence turističkim agencijama, izjavio je juče pomoćnik ministra finansija Stojan Arizanović. On je objasnio da se 17 predloga za oduzimanje licence odnosilo na to da turističke agencije ne ispunjavaju propisane uslove na osnovu kojih je izdata licenca za organizovanje putovanja jer nisu obezbedile propisane garancije putovanja.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arizanović: Predloženo oduzmanje licenci za 20 agencija

Izvor: Vesti-online.com, 07.Maj.2013, 09:04

Turistička inspekcija podnela je od početka godine ukupno 20 predloga za oduzimanje licence turističkim agencijama, izjavio je pomoćnik ministra finansija Stojan Arizanović...Arizanović je rekao je da se 17 predloga za oduzimanje licence odnosilo na to da turističke agencije ne ispunjavaju propisane...

Nastavak na Vesti-online.com...

Ovih 12 turističkih agencija je ostalo bez dozvole

Izvor: Kamatica.com, 07.Maj.2013

Turistička inspekcija podnela je od početka godine ukupno 20 predloga za oduzimanje licence turističkim agencijama, izjavio je pomoćnik ministra finansija Stojan Arizanović..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.