Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2018, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predložen pritvor osumnjičenoj za otmicu bebe

SARAJEVO - Tužilaštvo Kantona Sarajevo predložilo je jednomjesečni pritvor za Merhunisu Dedić, koja je osumnjičena da je prije dva dana otela novorođenče u Hadžićima.

Pritvor je predložen Opštinskom sudu u Sarajevu zbog opasnosti od bjekstva i da bi osumnjičena, boravkom na slobodi, mogla ponoviti krivično djelo, prenose federalni mediji.

Dvadesetosmogodišnja Merhunisa Dedić osumnjičena je da se u četvrtak, 5. jula, lažno predstavila kao patronažna >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sestra i otela bebu bračnom paru iz Hadžića.

U akciji Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, kantonalnog Tužilaštva i Obavještajno-bezbjednosne agencije ona je locirana zajedno sa bebom u jednom hostelu u sarajevskom naselju Marijin Dvoru.

Dedićeva je uhapšena i nakon što je noć provela u prostorijama Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, predata je u nadležnost kantonalnog Tužilaštva.

Na teret joj je stavljeno krivično djelo oduzimanje djeteta.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.