Predlog zajedničke sednice Vlada Vojvodine i Srbije

Izvor: Radio 021, 05.Nov.2014, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predlog zajedničke sednice Vlada Vojvodine i Srbije

Pokrajinska vlada predložila je danas Vladi Srbije održavanje zajedničke sednice povodom razmatranja aktuelnih pitanja koja opterećuju rad vojvođanske vlade.

Na dnevnom redu zajedničke sednice našlo bi se, izmedju ostalog, pitanje finansiranja Vojvodine i, pored samog zakona o finansiranju, bilo bi reči o fiskalnoj strategiji, izmenama Zakona o prenosu nadležnosti, pitanju modela programskog budžeta.

Na toj sednici bi se razgovaralo i o Razvojnom fondu Vojvodine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kojem su osnivači i Vojvodina i Srbija, o Agenciji za osiguranje depozita, izgradnji tunela kroz Frušku goru, izgradnji Žeželjevog mosta i drugim gorućim pitanjima u različitim oblastima, za čije rešavanje je neophodan zajednički rad i saradnja, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.