Predao se Milan Smrekić

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 09.Dec.2010, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predao se Milan Smrekić

Milan Smrekić, jedan od osumnjičenih za oružani napad na porodičnu kuću i vozilo krim-inspektora Aleksandra Mojovića u Foči, predao se policiji, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.
U Foči je ranije danas uhapšen Aleksandar Škipina (25) koji se dovodi u vezu sa ovim napadom.

Oba lica predata su na kriminalističku obradu nakon čega će biti donesena odluka o određivanju pritvora, rekla je Tešićeva.

Oba lica su >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << od ranije poznata policiji zbog kriminalnih radnji.

U okviru akcije rasvjetljavanja ovog napada, pripadnici Policije Republike Srpske danas su u Foči pretresli više lokacija. Nekoliko lica je jutros tokom ove policijske akcije privedeno na informativni razgovor.

Akciju provode pripadnici Policije RS u saradnji sa Specijalnim tužilaštvom RS.

Nepoznata lica su 20. novembra u ranim jutarnjim časovima iz automatskog oružja rafalno pucala na porodičnu kuću i vozilo u vlasništvu kriminalističkog inspektora u Stanici javne bezbjednosti Foča Aleksandra Mojovića.
Izvor: SRNA

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.