Pred nama sunčan dan, temperatura do 12 stepeni

Izvor: Blic, 03.Jan.2014, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pred nama sunčan dan, temperatura do 12 stepeni

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano sa najvišom dnevnom temperaturom od 12 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Ujutro će po kotlinama mestimično biti maglovito, a na istoku i zapadu umereno oblacno. Duvaće slab, južni i jugoistočni vetar.

Najniža temperatura biće od minus pet do dva, a najviša od šest do 12 stepeni.

U Beogradu će takodje biti sunčano sa temperaturom od dva do 12 stepeni. Duvaće slab, jugoistočni vetar.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

3. januar biće lep dan

Izvor: B92, 03.Jan.2014

Beograd -- U Srbiji će danas biti pretežno sunčano, sa najvišom dnevnom temperaturom od 12 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije...Ujutro će po kotlinama mestimično biti maglovito, a na istoku i zapadu umereno oblacno. Duvaće slab, južni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura...

Nastavak na B92...

Danas pretežno sunčano

Izvor: Press, 03.Jan.2014

Ujutro ponegde po kotlinama magla, tokom dana u većem delu Srbije biće pretežno suncano, sopštio je Republicki Hidrometeorološki Zavod. Na istoku i zapadu umereno oblacno, vetar slab, južni i jugoistocni. Najniža temperatura danas će biti od -5 do 2, najviša od 6 do 12 stepeni. I narednih dana...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.