Pred nama kišni dan, a uskoro i mraz i sneg

Izvor: Press, 03.Okt.2016, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pred nama kišni dan, a uskoro i mraz i sneg

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i svežije mestimično sa kišom, na jugu i jugozapadu ponegde sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom.
Foto:B92.net
Jutarnja temperatura biće od 8 do 15, najviša dnevna od 19 na severozapadu, do 25 stepeni na jugu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Duvaće slab i umeren zapadni i severozapadni vetar, na jugu i jugoistoku >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << veci deo dana južni i jugozapadni.
U Beogradu će biti umereno do potpuno oblacno i svežije, povremeno sa kišom. Jutarnja temperatura biće oko 15, najviša dnevna oko 21 stepen. 

Prema izgledima vremena do 10. oktobra, u utorak i sredu umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom i vetrovito sa umerenim i jakim severozapadnim vetrom. 

Biće hladno, naročito u višim planinskim predelima gde je uz slab mraz u sredu moguće provejavanje slabog snega. 

U četvrtak suvo uz delimicno razvedravanje. 

Pojava slabog prizemnog mraza u četvrtak ujutro ponegde se očekuje i u nižim predelima. Zatim se do kraja perioda očekuje promenljivo oblačno mestimicno sa kišom, uz postepeni porast temperature.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.