Pre podne sunčano, popodne naoblačenje

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Feb.2019, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre podne sunčano, popodne naoblačenje

U Srbiji će ujutro biti vedro sa slabim i umerenim mrazem, pre podne pretežno sunčano, a od sredine dana umereno prolazno naoblačenje sa mogućim slabim padavinama, saopštio je RHMZ.

Duvaće slab i umeren vetar, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od minus sedam do minus dva stepena Celzijusa, najviša dnevna od šest do 12 stepeni.

U Beogradu će jutro biti vedro sa slabim mrazem. Pre podne će pretežno biti sunčano, od sredine dana umereno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << prolazno naoblačenje, ali će se zadržati suvo. Jutarnja temperatura kretaće se od minus četiri do minus dva stepena, a najviša dnevna oko deset stepeni Celzijusa.

Usled očekivane biometeorološke situacije izvesna opreznost se i dalјe savetuje hroničnim bolesnicima. Moguće meteoropatske reakcije su promenlјivo raspoloženje i glavobolјa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.