Pravni fakultet:Predavanja redovno,o blokadi posle

Izvor: B92, 09.Okt.2015, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravni fakultet:Predavanja redovno,o blokadi posle

Predavanja i vežbe na beogradskom Pravnom fakultetu, nakon blokade studenata, danas se održavaju redovno, ali su štrajkači zakazali zbor u 15 h.

Studenti su juče blokirali fakultet tražeći, između ostalog, vanredni oktobarski rok, a nakon popodnevnog sastanka odlučiće hoće li nastaviti blokadu.

Sastanku sa studentima u amfiteatru V, kako je Tanjugu rečeno u upravi fakulteta, prisustvovaće dekan prof. dr Sima Avramović.

Studenti traže i da cena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << boda za već odslušane ispite bude 500 dinara, "otključavanje" ispita sa smera i izbornih predmeta od novembarskg roka za apsolvente i studente koji su overili VIII semestar, pravo nezavisnog polaganja odslušanih ispita koji nisu međusobno povezani, umesto sadašnjeg sistema po kome se moraju položiti svi ispiti sa prethodne godine studija i drugo.

Dekan Avramović juče je u izjavi Tanjugu rekao da ne protestuju najbolji studenti i da će štrajk biti na veliku štetu onih koji žele da slušaju nastavu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest na Pravnom: Juče kolce, danas koškanja

Izvor: Mondo, 09.Okt.2015

Predavanja i vežbe na beogradskom Pravnom fakultetu, nakon blokade studenata, danas se održavaju redovno, ali su štrajkači zakazali zbor u 15 sati. Juče se "u blokadi" oplelo i kolce...Foto: MONDO Stefan Stojanović..Studenti su juče blokirali fakultet tražeći, između ostalog, vanredni oktobarski...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.