Izvor: RTS, 22.Jun.2022, 06:11

Pravi letnji dan, ponegde mogući pljuskovi s grmljavinom

Dan će u većem delu zemlje biti topao i sunčan. Ponegde kratkotrajna kiša i pljuskovi s grmljavinom. Najviša dnevna temperatura do 30 stepeni.
Danas promenljivo vreme u Srbiji. Toplo i sunčano vreme biće u većem delu zemlje, ali je ponegde moguća kratkotrajna kiša, kao i pljuskovi s grmljavinom.

Najniža temperatura od 12 do 20 stepeni, a najviša od 26 do 30 stepeni.
U Beogradu pretežno sunčano, uz temperaturu oko 29 stepeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Promenljivo oblačno sa kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom u četvrtak. Više padavina se očekuje na severu, istoku i jugoistoku zemlje. Najniža temperatura do 20, a najviša dnevna do 29 stepeni.
Klimatolog Vladimir Đurđević izjavio je za RTS da će, prema trenutnim prognozama, leto biti toplo sa temperaturama iznad proseka. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.