Izvor: Mondo, 28.Apr.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prava piratska avantura na Pickboxu

Oni nisu Pirati sa Kariba, jedan od njih nije Džoni Dep, ali nema sumnje da su pirati i svakako borave na Karibima.



Izvor: Pickbox.

Družina iz serije Crna jedra (Black Sails) čiju prvu epizodu od 01.05. možete da gledate na Pickboxu, osvojiće vas ako ste fan serije Vikinzi i Igra prestola, ako volite priče o gusarima i gusarskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << blagu i ako su vam dragi bradati muškarci opasani mačevima.

Jedra i mačevi

Svet gusara je brutalan, a Crna jedra će vam taj svet u svoj svojoj nečistoći dočarati već u prvoj epizodi.

Vreme u kom operiše gusarska družina sa Kariba pod kapetanom Flintom je na samom početku 18. veka, a radnji iz legendarnog Ostrva s blagom prethodi čak dvadeset godina. Neki likovi koji se pojavljuju u seriji zaista su bili ozloglašeni gusari, neki su plod fikcije, a zajedno u Crnim jedrima čine nezaboravnu kombinaciju.

Blago – san svakog gusara

Baš kao i u Igri prestola, i u Crnim jedrima su tuča i mačevanje deo svakodnevne rutine. Svi konflikti rešavaju se nasiljem, a pirati imaju jedan zajednički cilj – da se domognu velikog blaga na španskom brodu.

Nije lako biti pirat

Postoje bolji dani za pirate i oni lošiji. A loši dani osvanu kad britanska mornarica počne da se vraća u karipsko more i preti istrebljenjem piratstva. Kapetan Flint se u nuždi udruži s lepom Elenor Gatri (Hana Nju) i njih dvoje zajednički razrade plan kako da se dočepaju najvećeg dobitka koji će rešiti sve njihove finansijske dileme zaauvek. Na njihovu nesreću,u igri je mnogo neprijatelja i drugih kapetana koji jedva čekaju Flintov neuspeh, a tu je i mladi kuvar Džon Silver koji potkopava planove svog kapetana.

Čak 4,5 miliona gledalaca po epizodi

U Crnim jedrima su svi zlikovci na jednom mestu, to jest na palubama svojih pljačkaških brodova, i sa svakom novom epizodom sve je burnije. Likovi rade ono što misle da je najbolje u datom trenutku. Nekad to znači da će ubiti nekoga koga zapravo nije trebalo, nekad će izdati svog saveznika, a nekad će se jednostavno prikloniti jačem.

Prve dve sezone je po epizodi u proseku pratilo 4,5 miliona gledalaca, a serija je emitovana u čak 173 zemlje sveta. Zvezde serije koja već ima dva osvojena Emija su Tobi Stivens koji glumi harizmatičnog kapetana Flinta, Luk Arnold, osobenjak koji je silom prilika postao brodski kuvar, Zak Mekgauen koji glumi kapetana Čarlsa Vejna, Hana Nju kao dobavljačica robe i ćerka najbogatijeg čoveka na Bahamima, a tu je i Džesika Parker Kenedi, prostitutka koja će postati madam u bordelu.

Ne propustite prvu sezonu ove super uspešne piratske avanture, aktiviraj Pickbox paket i uživaj uz mts TV.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.