Prandeli: Bufon je najbolji, pratimo Del Pjera!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2013, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prandeli: Bufon je najbolji, pratimo Del Pjera!

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Ćezare Prandeli rekao je danas da je golman Juventusa Đanluiđi Bufon i dalje prvi izbor za nacionalni tim, ali i da će obratiti pažnju na pojedine legendarne fudbalere među kojima je Alesandro Del Pjero.

Veruje golmanu Juventusa: Ćezare Prandeli  

"Bufon je za mene uvek bio i biće broj jedan. Međutim, on mora da gleda preko ramena i da pazi, jer Federiko Marketi iz Lacija i Salvatore Sirigu iz Pari Sen >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Žermena mnogo napreduju. Prvi je ponovo pronašao sigurnost, dok drugi sazreva zahvaljujući iskustvu u Parizu", rekao je Prandeli za italijanske medije.

 

Bufonu su potrebna još dva meča u reprezentaciji kako bi se izjednačio sa Fabijom Kanavarom, koji je 136 puta igrao za Italiju. Prandeli je dodao i da su vrata reprezentacije otvorena i za neke heroje iz prošlosti.

"U martu ili aprilu ćemo pogledati u kakvom su stanju pojedini igrači kao što su Frančesto Toti, Antonio Di Natale, pa čak i Alesandro Del Pjero", kazao je Prandeli.

 

Dok je i ranije govorio o Totiju i Di Nataleu, pominjanje legende Juventusa, Del Pjera koji trenutno igra za Sidnej, predstavlja iznenađenje.

"Pratimo sve igrače koji mogu da naprave razliku. Aleks i dalje ima veliku želju... Moramo da pazimo na sve", rekao je Prandeli.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povratak legende: Del Pjero se vraća u reprezentaciju Italije?

Izvor: Blic, 19.Avg.2013

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Ćezare Prandeli rekao je da je golman Juventusa Đanluiđi Bufon i dalje prvi izbor za nacionalni tim, ali i da će obratiti pažnju na pojedine legendarne fudbalere među kojima je Alesandro del Pjero. .."Bufon je za mene uvek bio i biće broj jedan. Međutim,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.