Pozovi, pomozi u subotu od 19h na Prvoj

Izvor: Prva.rs, 15.Dec.2017, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pozovi, pomozi" u subotu od 19h na Prvoj

Veliki broj uglednih javnih ličnosti i naši vrhunski sportisti učestvovaće u dvosatnom programu s jednim plemenitim ciljem- da se prikupi što više sredstava kojima će se obezbediti oprema i rekviziti, kao i bolji uslovi za rast i razvoj dece sa smetnjama u razvoju i invaliditetom.
Zajedno sa poznatim ličnostima, pozvaćemo građane i korporativne partnere da ujedinjenim snagama podržimo da deca sa smetnjama u razvoju, zajedno sa drugom decom, razvijaju svoje kapacitete kroz igru, rekreaciju i sport.
Želimo da umesto predrasuda i prepreka, podstaknemo zajednicu da kroz sportske aktivnosti vrednuje prihvatanje različitosti i snagu inkluzivnog društva.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.