Izvor: Nezavisne Novine, 09.Apr.2024, 23:13

Poznati trgovački lanac masovno varao kupce

Nakon što se poznata američka trgovina Walmart pristala nagoditi na iznos od 45 miliona dolara usljed tužbe u kojoj su je potrošači optužili da je godinama varala na vaganju mesa, u javnost polako dospijevaju detalji kako je to trgovina tačno muljala svoje kupce, i prilično su nevjerovatni.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Poznati trgovinski lanac godinama varao kupce: Ovo su radili sa proizvodima koji su bili na akciji

Izvor: Blic, 10.Apr.2024, 10:54

Nakon što je poznati američki trgovinski lanac Volmart pristao da se nagodi za iznos od 45 miliona dolara usled tužbe u kojoj su je potrošači optužili da su ih godinama varali na vaganju mesa, u javnost polako dospevaju detalji kako je to Volmart tačno prevario svoje kupce, i prilično je neverovatno.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.