Poznati svi finalisti Pesme Evrovizije (VIDEO, FOTO)

Izvor: Danas, 16.Maj.2019, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati svi finalisti Pesme Evrovizije (VIDEO, FOTO)

U finale 64. takmičenja za najbolju pesmu Evrope plasirali su se večeras predstavnici Severne Makedonije, Holandije, Albanije, Švedske, Rusije, Azerbejdžana, Danske, Norveške, Švajcarske i Malte. Članak Poznati svi finalisti Pesme Evrovizije (VIDEO, FOTO) se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još 10 zemalja u finalu Eurosonga, evo finalista

Izvor: Tracara.com, 17.Maj.2019, 00:44

Večeras je održano drugo polufinale 64. izdanja Pesme Evrovizije. U finale su se, nakon dvočasovnog programa plasirali predstavnici Severne Makedonije, Holandije, Albanije, Švedske, Rusije, Azerbejdžana, Danske, Norveške, Švajcarske i Malte. Iako visoko kotiran, predstavnik Hrvatske Roko Blažević...

Nastavak na Tracara.com...

Finale Evrovizije preko video bima u centru Beograda

Izvor: Danas, 17.Maj.2019

Finale takmičenja za pesmu Evrovizije u subotu uveče u Beogradu moći će da se prati na otvorenom. Članak Finale Evrovizije preko video bima u centru Beograda se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.