Poznajete li lažnog inspektora Stošića?

Izvor: Mondo, 11.Mar.2015, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznajete li lažnog inspektora Stošića?

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu intenzivno tragaju za muškarcem sa fotografije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela prevare i krađe.

Foto: MUP Srbije

Sumnja se da je krivična dela izvršio tako što je dolazio u menjačnice i predstavljajući se kao poreski inspektor Zvonimir Stošić, tražio da proveri njihovo poslovanje.

Foto: MUP Srbije

Kao potvrdu da vrši ovlašćenu kontrolu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << oštećenima je predavao dokumentaciju overenu pečatom Poreske uprave – Regionalnog centra Beograd.

Na ovaj način je 28. januara ove godine, iz jedne menjačnice u Ustaničkoj ulici, iskoristivši nepažnju radnice oduzeo 20.000 dinara dnevnog pazara, a dva dana kasnije iz menjačnice u Ulici vojvode Stepe, zbog navodnog neslaganja u kasi od oštećene oduzeo oko 220.000 dinara, 1.775 evra i 20 švajcarskih franaka.

MUP Srbije poziva građane koji imaju bilo kakvu informaciju o osumnjičenom muškarcu sa fotografije, da se jave PU za grad Beograd na telefone 011/279-84-09 i 011/279-84-10.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lažni inspektor osumnjičen za pljačke menjačnica

Izvor: Blic, 11.Mar.2015

Beogradska policija intenzivno traga za muškarcem koji je osumnjičen da je vršio prevare i kradje u menjačnicama u Beogradu, lažno se predstavljajući kao poreski inspektor Zvonimir Stošić...Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije,osumnjičeni je dolazio u menjačnice i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.