Poziv Nišlijama: Preuzmite svoje nove zdravstvene

Izvor: B92, 27.Jul.2017, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv Nišlijama: Preuzmite svoje nove zdravstvene

Niš -- Filijala Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje u Nišu pozvala je više od 27.500 osiguranike da preuzmu nove zdravstvene kartice.

Prema podacima RFZO dostavljenim agenciji Beta nešto više od 27.500 građana još nije preuzelo svoje zdravstvene kartice, od bezmalo 342.000 građana sa područja Nišavskog okruga koji su zahteve predali.

Prema podacima RFZO-a, nove kartice podiglo je 307.000 osiguranika.

U filijali RFZO u Nišu su istakli da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su kartice urađene za sve građane koji su zahteve predali do kraja aprila.

Za preuzimanje nove zdravstvene knjižice, podsećaju u toj ustanovi, potrebna je lična karta ili stara zdravstvena knjižica.

Kartice se preuzimaju u sedištu filijale u Prijezdinoj ulici u Nišu svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 ili u odvojenim ispostavama na području opština Nišavskog okruga.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Preuzmite nove zdravstvene kartice

Izvor: juGmedia, 27.Jul.2017

Filijala Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje u Nišu pozvala je osiguranike  da preuzmu nove zdravstvene kartice...Kartice su urađene za sve građane koji su zahteve predali do kraja aprila ..Prema podacima RFZO nešto više od 27.500 građana još nije preuzelo svoje zdravstvene kartice,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.