Požarevac vlasnik Bambi parka?

Izvor: RTS, 16.Avg.2011, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požarevac vlasnik "Bambi parka"?

Koncern zdrave hrane "Bambi-Banat", koji je vlasnik tri četvrtine poznatog požarevačkog "Bambi parka", spreman je da taj prostor ustupi gradu, rekao gradonačelnik Miodrag Milosavljević. Grad Požarevac tako bi postao većinski vlasnik objekta.

Gradonačelnik Požarevca Miodrag Milosavljević rekao je da je koncern zdrave hrane "Bambi-Banat", koji je vlasnik tri četvrtine poznatog požarevačkog "Bambi parka", spreman da taj prostor bez ikakve nadoknade ustupi gradu. Požarevac bi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tako postao većinski vlasnik objekta.

Milosavljević je rekao da je preostali, manji deo "Bambi parka" u vlasništvu porodice Slobodana Miloševića, sa kojom do sada nije razgovarano o preuzimanju tog prostora, niti o nekakvoj novčanoj nadoknadi u tom poslu.

Milosavljević nije isključio mogućnost da se sa porodicom Milošević pregovara o preuzmanju njihovog udela u "Bambi parku", u kome bi se, prema nekim planovima, izgradili objekti za sport i zabavu mladih.

Kada se bude uspostavio kontakt sa porodicom Slobodana Miloševića, koja sada živi u Rusiji, znaće se i više pojedinosti o toj navodnoj prodaji.

Cena od 100.000 evra, koja je pominjana u nekim štampanim medijima kao suma za koju bi Miloševićeva porodica ustupila svoj udeo u "Bambi parku" nerealno je visoka da bi je Grad platio, rekao je Milosavljević.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.