Požarevac: Za obuku krojača 900.000 dinara

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Dec.2017, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požarevac: Za obuku krojača 900.000 dinara

Grad Požarevac raspisao je konkurs za uslugu obuke krojača i krojačica a za tu namenu je izdvojeno gotovo 900.000 dinara, preneo je danas lokalni Radio Bum.

Novac je obezbeđen iz donacije nemačke organizacije za međunarodnu saradnju GIZ a posle najave otvaranja turske fabrike za proizvodnju odeće u delu stare požarevačke šećerane.

Ponuđač bi trebalo da na osnovu vlasništva ili ugovora o zakupu raspolaže sa minimalno 100 kvadrata poslovnog prostora i najmanje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pet učionica u kojima će se obuka vršiti u grupama od najmanje deset polaznika.

Program obuke namenjen je osobama sa završenom osnovnom školom.

U konkursu se navodi da posebna znanja i radno iskustvo nisu nužni, ali da je neophodno da polaznici poseduju "motoričku sposobnost gornjih i donjih ekstremiteta, spretnost prstiju, zdrav koštano-zglobni sistem, precizan binokularni vid, kao i sposobnost da mogu da prate nastavu i složene zadatke izvode praktično".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

900.000 RSD za krojače - obavezan binokularni vid

Izvor: B92, 22.Dec.2017, 10:33

Požarevac -- Grad Požarevac raspisao je konkurs za uslugu obuke krojača i krojačica a za tu namenu je izdvojeno skoro 900.000 dinara, preneo je lokalni Radio Bum...Novac je obezbeđen iz donacije nemačke organizacije za međunarodnu saradnju GIZ a posle najave otvaranja turske fabrike za proizvodnju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.