Požar u magacinu pešadijske municije u Lipovici

Izvor: Beta, 28.Dec.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u magacinu pešadijske municije u Lipovici

Pomoćnik direktora policije Mirko Kovačević izjavio je da je danas oko 15.30 izbio požar u jednom od objekata u bazi Protivterorističke jedinice u Lipovici i da niko nije povredjen, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP)."Reč je o magacinu u kome sa nalazi deo pešadijske municije i opreme", rekao je Kovačević.Kovačević je kazao da su vatrogasci blagovremeno došli na lice mesta i da je gašenje požara u toku, a da su ostali objekti obezbedjeni kako se požar ne bi proširio.Dodao je da niko nije povredjen u požaru.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ruski robot gasi požar u magacinu MUP-a

Izvor: Blic, 28.Dec.2015

Magacin Protivterorističke jedinice MUP-a, koji se nalazi u Lipovačkoj šumi u okolini Barajeva, eksplodirao je danas popodne. Požar je lokalizovan, povređenih nije bilo...Pomoćnik direktora policije Mirko Kovačević izjavio je da je danas oko 15.30 došlo do požara u jednom od objekata u bazi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.