Požar u hotelu Grand pod kontrolom

Izvor: RTS, 17.Jun.2012, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u hotelu "Grand" pod kontrolom

Veliki požar koji je rano jutros izbio u hotelu "Grand" na Kopaoniku sada je pod kontrolom. U požaru nije bilo povređenih. Moguće da je uzrok požara opušak s obzirom na to da je krenuo sa krova aperitiv-bara, nezvanično saznaje RTS.

Požar koji je rano jutros izbio u hotelu "Grand" na Kopaoniku sada je pod kontrolom. Brojne vatrogasne ekipe još gase požar, a gust crni dim se i dalje vije.

Požar je, kako RTS saznaje, izbio jutros oko 4:15, a u tom trenutku, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u hotelu je bilo oko 150 ljudi, koji su na vreme evakuisani i smešteni u susedne objekte.

Vatra je krenula sa krova aperitiv-bara pa se proširila prema istočnom delu, gde se nalazi 57 soba koje su prošle godine renovirane.

Vatra se zatim proširila prema drugom delu objekta gde se nalazi 67 soba i apartmana čije je renoviranje počelo u ponedeljak.

Kako RTS nezvanično saznaje, moguće da je uzrok požara opušak s obzirom na to da je požar krenuo sa krova aperitiv-bara.

Međutim, tačan uzrok bi trebalo da pokaže istraga protiv-požarne inspekcije iz Kraljeva.

Očekuje se da će na lice mesta uskoro izaći ekipa za uviđaj.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.