Požar u centru Sremskih Karlovaca, lakše povređena žena

Izvor: N1 televizija, 01.Nov.2018, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u centru Sremskih Karlovaca, lakše povređena žena

U požaru koji je izbio u Ulici Patrijarha Rajačića u centru Sremskih Karlovaca lakše je povređena žena koju su iz stana u plamenu pre dolaska vatrogasaca uspeli da izvuku građani, javljaju novosadski mediji.

"Žena (59) prevezena je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine sa opekotinama prvog stepena na leđima i opekotinama drugog stepena po nogama", navode u novosadskoj Hitnoj pomoći za N1.

Vatrogasne ekipe iz Sremskih Karlovaca i Novog Sada ugasile su požar, a njegov uzrok još nije poznat.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Požar zahvatio zgradu, ženu spasili građani

Izvor: Večernje novosti, 01.Nov.2018

U požaru u Sremskim Karlovcima povređena meštanka S. D. (58) MEŠTANKA Sremskih Karlovaca S.D. (58), teško je povređena u požaru, koji se dogodio u četvrtak u prepodnevnim satima u zgradi u Ulici Patrijarha Rajačića 1.Žena je, po rečima dr Aleksandre Dobrović, portparolke...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.