Požar u berlinskoj bolnici; Ima povređenih

Izvor: B92, 03.Apr.2023, 10:52

Požar u berlinskoj bolnici; Ima povređenih

Berlin -- Četiri osobe teško su povređene u požaru koji je izbio tokom noći u bolnici u Berlinu, a jedan pacijent je zadobio povrede opasne po život.

Policija je navela da je u vezi sa požarom priveden jedan muškarac, kao i da se ne može isključiti mogućnost podmetanja požara.

Požar, koji je izbio na trećem spratu Klinikum am urban u nemačkoj prestonici, ugašen je rano jutros, saopštila je vatrogasna služba.

Teže su povređena tri pacijenta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i medicinska sestra, među njima i pacijent koji se zaglavio u liftu i čiji je život ugrožen.

Četrdeset ljudi je evakuisano iz bolnice zbog požara, preneo je AP.

Vatrogasci su rekli da je izgledalo da je požar počeo da se širi sa zapaljenih kreveta u hodniku, ali da nije jasno kako su se zapalili, objavila je američka agencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.