Požar u baraci na Starom sajmištu, nema povređenih

Izvor: Blic, 15.Feb.2013, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u baraci na Starom sajmištu, nema povređenih

Požar koji je izbio danas oko 17.20 časova u drvenoj baraci na Starom sajmištu u Ulici Dragana Jeftića bb lokalizovan je i povređenih nema. U objektu koji je goreo nalazile su se kancelarije i magacin preduzeća za prodaju filtera za motorna vozila “Iba komerc“. U gašenju vatre je učestvovalo 10 vatrogasnih vozila i 32 vatrogasca koji su brzom intervencijom sprečili širenje požara na okolne objekte.

Za požar su najpre saznali vlasnici okolnih baraka koji su odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stigli na lice mesta.

- Čuo sam da se neka od baraka zapalila pa sam odmah došao kako bi se uverio koji objekat gori i da li se požar proširio - kaže jedan od vlasnika obližnje barake.

On kaže i da je, prema njegovoj proceni, izgorelo oko 90 kvadrata barake u kome su se nalazile kancelarije i magacin kao i još otprilike toliko kvadrata prostora koji nije korišćen.

- Nekada je to bio stambeni prostor, mislim da su neki radnici tu živeli ali sada tu nema nikoga - objašnjava on.

Iako se ne zna šta je dovelo do požara, vlasnici okolnih objekata isključuju mogućnost da je do vatre došlo ljudskom nepažnjom.

- Poznajem vlasnika ove firme i znam da baš zbog toga što su sve barake od drveta strogo vodi računa o grejnim telima koje koristi u kancelariji - rekao je jedan od okupljenih vlasnika.

Prema njegovoj proceni, propalo je sve što se nalazilo u magacinu, jer kako kaže “i ono što nije uništila vatra, uništila je voda prilikom gašenja požara“.

Kako bi izbegli veću štetu, odmah nakon izbijanja požara, isključena je struja u ovom delu ulice.

Povezane vesti: Požar u restoranu Markov konak na Zvezdari, nema povređenih Na Institutu za onkologiju dim, ali bez požara Čovek poginuo u požaru u beogradskom naselju Beli Potok Požar u Mirijevu gasila 72 vatrogasca Vatrogasci tokom novogodišnje noći intervenisali 18 puta

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.