Požar u Univerzitetskom bolničkom centru: Evakuisani pacijenti i osoblje

Izvor: B92, 11.Feb.2024, 13:37

Požar u Univerzitetskom bolničkom centru: Evakuisani pacijenti i osoblje

Podrum nove Hitne pomoći u Univerzitetskom bolničkom centru "Majka Tereza" u Tirani jutros oko 5.30 časova zahvatio je požar, prenosi Sinjali.

Na lice mesta je odmah izašla policija koja je u saradnji sa vatrogasnom jedinicom evakuisala medicinsko osoblje i pacijente.

Policija je saopštila da u tom incidentu nema povređenih, a požar su ugasile vatrogasne jedinice.

Već je počeo rad na otkrivanju okolnosti tog događaja.

Državna policija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je unapred saopštila da je uzrok bila električna varnica, ali se očekuje da će se u budućnosti pojaviti drugi detalji.

Direktorka bolnice Albana Fico je rekla da su svi pacijenti evakuisani i da se trenutno nalaze u drugim ustanovama gde se normalno leče.

Fico je uverila članove porodice da niko od pacijenata nije imao pogoršanje zdravstvenog stanja.

Navela je i da nema problema u sali za snimanje i istakla da bolnica ima plan hitne pomoći koji je "danas uspešno testiran".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.