Požar u Sibiru, poginulo najmanje 5 radnika iz Srbije!

Izvor: Prva.rs, 08.Feb.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u Sibiru, poginulo najmanje 5 radnika iz Srbije!

Na mestu nesreće koja se dogodila na sibirskom poluostrvu Jamal pronađeno je pet tela, ali se, kako je Tanjugu rečeno, ne isključuje da bi broj žrtava mogao biti i veći.

Ranije danas "Blic" je javio da je osam osoba nastradalo u požaru u kome je izgoreo deo smeštajnog bloka u okviru gradilišta, gde su u montažnim barakama spavali radnici iz Srbije, Rusije, Kirgistana i Belorusije.

Prema prvim informacijama, požar je izbio oko tri sata ujutro dok su radnici spavali >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << a najverovatnije se zapalila prostorija u kojoj su sušili odeću.

Prema nezvaničnim informacijama na gradilištu su bili radnici koji su u Rusiju otišli preko firme "Velestroj".
Izvor: Tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šest radnika iz Srbije nastradalo u požaru u Sibiru

Izvor: NTV.rs, 08.Feb.2015

BEOGRAD/MOSKVA – Šest radnika srpske nacionalnosti nastradalo je u požaru na gradilištu u sibirskom poluostrvu Jamal, saopštilo je danas Ministarstvo spoljnih poslova pozivajući se na podatke dobijene od Ministarstva za vanrednje situacije Rusije.. Kako je saopštilo Ministarstvo spoljnih poslova,...

Nastavak na NTV.rs...

Potvrđena smrt šest radnika iz Srbije u požaru u Sibiru

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Feb.2015

Ministarstvo za vanredne situacije Rusije potvrdilo je da je šest radnika srpske nacionalnosti poginulo u požaru u mobilnom naselju koje se nalazi na sibirskom poluostrvu Jamal, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije...Kako se navodi, požar je izbio u mobilnom naselju kod grada Salehard...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.