Požar u Bulevaru, komšinica spasla bebu

Izvor: Kurir, 09.Sep.2012, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u Bulevaru, komšinica spasla bebu

BEOGRAD -  U požaru koji je izbio oko 12 časova u potkrovlju u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 128, povređena  je jedna ženska osoba stara oko 40 godina. Policija je nastojla da iz požara spasi  njenu bebu staru oko godinu dana koja se takođe nalazila u zapaljenom stanu.

Na svu sreću nešto kasnije se ispostavilo da je jedna od komšinica kada je videla vatru utrčala u stan i iz njega u kolicima izvukla nepovređenu bebu, dok je majka ostala unutra pokušavajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da ugasi vatru.

Vatrogasci su se uspešno se izborili sa vatrenom stihijom sprečivši da se proširi na susedni stan. U pitanju je garsonjera od 20 kvadrata i stan je u potpunosti uništen.

Još uvek nije poznato kako je došlo do požara, a ostali stanari su momentalno evakuisani.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.