Požar srušio višespratnicu, stradalo 30 vatrogasaca

Izvor: B92, 19.Jan.2017, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar srušio višespratnicu, stradalo 30 vatrogasaca

Teheran -- Višespratnica u Teheranu se srušila nakon što je izbio veliki požar, a u trenutku rušenja je unutra bilo 30 vatrogasaca za koje strahuje da su stradali.

Vatrogasci su satima pokušavali da ugase požar koji je u jednoj od najpoznatijih zgrada Teherana izbio nekolliko sati ranije, a policija je blokirala okolne ulice.

Vlasti su saopštile da je povređeno najmanje 75 osoba.

Policija je blokirala ulice oko zgrade koja je među prvim visokim soliterima izgrađenim u iranskoj prestonici.

Portparol vatrogasne službe Džalal Maleki izjavi je da je 10 vatrogasnih stanica poslalo ekipe na mesto nesreće.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(VIDEO) U TEHERANU BROJE MRTVE: Zgrada gorela satima, pa se srušila, poginulo 30 vatrogasaca!

Izvor: Kurir, 19.Jan.2017

...Državna televizija javila je da povredjeno najmanje 75 osoba..Policija je blokirala ulice oko zgrade koja je među prvim visokim soliterima izgrađenim u iranskoj prestonici..Portparol vatrogasne službe Džalal Maleki izjavi je da je 10 vatrogasnih stanica poslalo ekipe na mesto nesreće..Uzrok...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.